Fasole la cuptor de la zero

Fasole la cuptor de la zero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă de la zero. Această rețetă servește 5 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 249 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, apă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Fasole Borracho de la zero, Fasole Pinto Mexicană De La Zero (1 Oală), și Fasole neagră cubaneză de la zero.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea marină într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Sau, aduceți fasolea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. Odată ce fierbe, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
3
Așezați fasolea într-o cratiță mare cu 4 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Se amestecă ketchup-ul, siropul de arțar, zahărul brun, melasa, sosul Worcestershire, sarea, piperul și pudra de chili împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De ChiliPraf De Chili
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MelasăMelasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
5
Odată ce fasolea a fiert timp de 1 oră, scurgeți și rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
6
Se toarnă fasolea într-o caserolă de 1 1/2 litru și se amestecă ceapa tocată și sosul de melasă. Se amestecă suficient din lichidul de gătit rezervat, astfel încât sosul să acopere fasolea cu 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
FasoleFasole
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 200 de grade F (95 de grade C) și gătiți 6 ore mai mult. Se amestecă fasolea după ce au fiert timp de 3 ore. Odată ce fasolea este fragedă și sosul s-a redus și este lipicios, scoateți din cuptor, amestecați, recuperați și lăsați să stea cu 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 30 m.
Porții5
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista