Fasolea la cuptor cu Bietă Elvețiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 262 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de țelină, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Chard Elvețian Cu Fasole Cannellini, Chard Elvețian Picant Și Fasole, și Fasole Elvețiană Și Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, usturoiul și 1/4 linguriță fiecare sare și piper; gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi si aurii, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați smogul, curcanul și 1/4 cană de apă în tigaie; gatiti, amestecand, pana cand smogul se ofileste usor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Chard Elvețian
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați roșiile cu sucul lor, creșteți focul la mediu și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Adăugați fasolea pinto, apoi adăugați fasolea marină și lichidul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Pinto
Fasole Marină
7
Adăugați pătrunjelul, cimbru și oregano și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Zdrobiți grosolan aproximativ un sfert din fasolea din tigaie cu un tocător de cartofi sau o furculiță pentru a îngroșa amestecul; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Transferați într-un vas de copt de 2 litri. Acoperiți și coaceți 45 de minute, apoi descoperiți și coaceți încă 10 minute.