Fasole La Cuptor Boston

Fasole La Cuptor Boston
Boston fasole coapte ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 339 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de melasă, sare, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole La Cuptor Boston, Fasole la cuptor Boston, și Fasole La Cuptor Boston.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea peste noapte în apă rece. Fierbeți fasolea în aceeași apă până se înmoaie, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgeți și rezervați lichidul.
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Aranjați fasolea într-o oală de fasole de 2 litri sau o caserolă, așezând o porție de fasole în fundul vasului și stratificându-le cu slănină și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Într-o cratiță, combinați melasă, sare, piper, muștar uscat, ketchup, sos Worcestershire și zahăr brun. Aduceți amestecul la fiert și turnați peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
UmărUmăr
Pudră De MuștarPudră De Muștar
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se toarnă suficientă apă de fasole rezervată pentru a acoperi fasolea. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți timp de 3 până la 4 ore în cuptorul preîncălzit, până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți capacul cam la jumătatea gătitului și adăugați mai mult lichid, dacă este necesar, pentru a preveni uscarea prea mare a boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista