Fasole La Cuptor Boston
Boston fasole coapte ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 339 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de melasă, sare, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole La Cuptor Boston, Fasole la cuptor Boston, și Fasole La Cuptor Boston.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea peste noapte în apă rece. Fierbeți fasolea în aceeași apă până se înmoaie, aproximativ 1 până la 2 ore.
Scurgeți și rezervați lichidul.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Aranjați fasolea într-o oală de fasole de 2 litri sau o caserolă, așezând o porție de fasole în fundul vasului și stratificându-le cu slănină și ceapă.
Într-o cratiță, combinați melasă, sare, piper, muștar uscat, ketchup, sos Worcestershire și zahăr brun. Aduceți amestecul la fiert și turnați peste fasole.
Se toarnă suficientă apă de fasole rezervată pentru a acoperi fasolea. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți timp de 3 până la 4 ore în cuptorul preîncălzit, până când fasolea este fragedă.
Scoateți capacul cam la jumătatea gătitului și adăugați mai mult lichid, dacă este necesar, pentru a preveni uscarea prea mare a boabelor.