Fasole De Casă

Fasole De Casă
Fasolea coaptă de casă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 270 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 60 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole De Casă, Fasole la grătar de casă, și Fasole De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Folosind o lingură cu fante, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Călește ceapa în picături până se înmoaie; scurgere. Se amestecă zahărul brun, ketchup-ul, sosul Worcestershire și muștarul până se omogenizează. Se amestecă carnea de porc și fasolea; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Carne De Porc și FasoleCarne De Porc și Fasole
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
CeapăCeapă
3
Transferați într-un vas de copt uns cu 3 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 40-45 de minute sau până când amestecul ajunge la grosimea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista