Fasole coaptă la slow cooker

Fasole coaptă la slow cooker
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția ta, fasolea la cuptor la slow cooker ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 324 de calorii . Această rețetă este pentru 12 persoane. Funcționează bine ca garnitură la un preț foarte rezonabil. 148 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore . Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 59% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Slow Cooker: Carne de porc și fasole Garbanzo , Slow Cooker cu fasole roșie și orez și Slow Cooker cu supă de cartofi copți .

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, la foc mare, combinați fasolea cu apă cât să o acopere și aduceți la fierbere timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc, dar se lasă să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea și puneți-o într-un slow cooker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați jambonul, ceapa, zahărul brun, siropul de arțar, sarea și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Amestecați bine, acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4 până la 5 ore, amestecând ocazional. În ultima oră de gătire, adăugați ketchup-ul și muștarul, scoateți șunca de pe jareți și aruncați jareții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Amestecați bine și serviți.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista