Fasole Borracho

Fasole Borracho
Fasolea Borracho ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 150 de calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ardei iute, frunze de coriandru, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Fasole Borracho, Fasole Borracho, și Fasole Borracho de la zero.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie la foc mediu-mare, amestecați pentru a combina toate ingredientele, cu excepția penelor de coriandru și var. Se aduce la fierbere, se reduce focul la foc mediu-mic și se fierbe timp de 20 de minute. Se amestecă coriandru și se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista