Fasole Albă Din Orientul Mijlociu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea albă din Orientul Mijlociu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 135 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sos de pimento, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Orez din Orientul Mijlociu cu fasole neagră și năut, Fasole verde condimentată din Orientul Mijlociu cu ulei de măsline și roșii (Loubieh bil Zayt), și Pizza Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent combinați fasolea, pasta de roșii, sosul de pimento, usturoiul, ceapa, chimenul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Se amestecă până când boabele sunt acoperite.
Se toarnă bulion de vită și se completează cu suficientă apă pentru a acoperi complet fasolea.
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 6 ore sau până când fasolea este fragedă și lichidul este îngroșat. Nu ar trebui să fie supă.