Farfalle cu dovlecei și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Farfalle cu dovlecei și Prosciutto. O porție conține 196 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Farfalle Cu Mazăre Și Prosciutto, Farfalle cu Pignol, Prosciutto și spanac, și Farfalle cu Prosciutto și mazăre verde.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 2 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați dovlecei; saut 2 minute.
Scoateți amestecul de dovlecei din tigaie.
Adăugați vin în tigaie; gătiți până se reduce la 1 lingură (aproximativ 1 minut), răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați reducerea vinului, ceapa verde feliată și următoarele 7 ingrediente (prin prosciutto) într-un castron mare.
Adăugați dovlecei și paste; aruncați pentru a acoperi.