Fantastic Crab Dip

Fantastic Crab Dip
Dip Crab Fantastic ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 19 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Fantastic Șapte Strat Dip, și Fantastic Plăcintă Cu Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză până se înmoaie și se omogenizează. Se amestecă suc de lămâie, sos Worcestershire și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă usturoiul, ceapa și carnea de crab. A se păstra, acoperit, la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Pentru a servi cald, încălziți în cuptorul cu microunde timp de 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista