Fajita Pizza
Fajita Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 185 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți ulei vegetal, piept de pui, foarte apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fajita Pizza, Pui Fajita Pizza, și Încărcat Fajita Pizza.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Cuptorul de căldură la 450 F. Spray 12-inch pizza pan cu spray de gătit.
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți tigaia pentru a acoperi partea inferioară și laterală. Gatiti puiul in ulei 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă ardeiul gras și ceapa. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt crocante-fragede si puiul nu mai este roz in centru; se ia de pe foc. Se amestecă salsa; pus deoparte.
Se amestecă amestecul Bisquick și apa foarte fierbinte într-un castron mic până se formează aluat moale; bate energic 20 de lovituri. Apăsați aluatul în tigaia pentru pizza, folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick; ciupiți marginea pentru a forma o jantă de 1/2 inch.
Presărați 3/4 cană de brânză peste crustă. Se acoperă cu amestec de pui.
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când crusta este maro și brânza este topită și spumoasă.