Espresso Granita

Espresso Granita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Espresso Granitan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 24 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă grea, cafea foarte tare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Espresso Granita, Granita Espresso cu frisca, și Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso.

Instrucțiuni

1
Se amestecă espresso, 1/2 cană zahăr și vanilie într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă în tigaie metalică de 9 x 9 x 2". Congelați timp de 1 oră.Se amestecă, zdrobind orice părți înghețate cu spatea unei furculițe. Acoperiți; înghețați până la fermitate, aproximativ 2 ore. Folosind o furculiță, răzuiți granita vigorospentru a forma fulgi de gheață. Faceți înainte: poate fi făcut3 zile înainte. Acoperiți bine cu folie; păstrațicongelate. Dați-i o răzuire rapidă înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Bateți smântâna și restul de 1 lingură de zahărîntr-un castron mare până se formează vârfuri. Împărțimgranita între boluri sau pahare. Se acoperă cusmântână biciuită și se ornează cu așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista