Espresso Granita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Espresso Granitan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 24 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă grea, cafea foarte tare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Espresso Granita, Granita Espresso cu frisca, și Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso.
Instrucțiuni
Se amestecă espresso, 1/2 cană zahăr și vanilie într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Se toarnă în tigaie metalică de 9 x 9 x 2". Congelați timp de 1 oră.Se amestecă, zdrobind orice părți înghețate cu spatea unei furculițe. Acoperiți; înghețați până la fermitate, aproximativ 2 ore. Folosind o furculiță, răzuiți granita vigorospentru a forma fulgi de gheață. Faceți înainte: poate fi făcut3 zile înainte. Acoperiți bine cu folie; păstrațicongelate. Dați-i o răzuire rapidă înainte de servire.
Bateți smântâna și restul de 1 lingură de zahărîntr-un castron mare până se formează vârfuri. Împărțimgranita între boluri sau pahare. Se acoperă cusmântână biciuită și se ornează cu așchii de ciocolată.