Espresso De Ciocolată Albă-Vodka Martini
White Chocolate Espresso-Vodka Martini ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 372 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 23 de fani. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, vodcă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, Martini cu lămâie și vodcă, și Martini Cu Vodcă Murdară Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați apa și pulberea espresso într-o ceașcă mare de măsurare.
Bateți pentru a se dizolva. Puneți deoparte să se răcească.
Se toarnă în 2 tăvi cu cuburi de gheață. Congelați până la solid, cel puțin 8 ore.
Transferați cuburile de gheață într-o pungă de plastic resigilabilă și păstrați-le la congelator până la 3 zile.
Combinați ciocolata jumătate și jumătate și albă într-un castron mic.
Așezați peste o tigaie mică cu apă abia fierbinte. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 5 minute. Răciți amestecul de ciocolată, amestecând ocazional. Răzuiește amestecul de ciocolată într-un blender.
Adăugați cuburile de gheață de vodcă, zahăr, vanilie și espresso. Se amestecă până se omogenizează, cel puțin 1 minut.
Se toarnă în 4 pahare mari de martini.
Garnisiți cu ciocolată albă rasă, dacă folosiți, și serviți.