Empanaditas de pătlagină dulce și ciocolată
Sweet Plantain și Empanaditas de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 118 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, pătlagină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prajituri Dulci De Patlagina, Biscuiți Dulci Cu Picături De Pătlagină, și Chipsuri de pătlagină și Dip dulce de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti umplutura, gătiți pătlagina în apă clocotită 10 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Combinați pătlagina și laptele condensat într-un castron și amestecați cu un tocător de cartofi. Pune deoparte.
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1/2 cană de făină, apă cu gheață și oțet, amestecând cu un tel până se amestecă bine pentru a forma o suspensie.
Combinați 1 1/2 căni de făină, zahăr pudră și sare într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați suspensie, aruncând cu o furculiță până se umezește.
Apăsați ușor aluatul într-un cerc de 4 inci pe 2 lungimi de folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suprapusă suplimentară.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 18 x 12 inci; congelați 10 minute sau până când învelișul poate fi îndepărtat cu ușurință.
Îndepărtați folia; așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați aluatul în 24 de cercuri folosind un tăietor rotund de 3 inci.
Așezați cercurile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și umeziți ușor marginile aluatului cu apă. Lingură 2 lingurițe amestec de pătlagină în fiecare cerc. Îndoiți aluatul peste umplutură; ciupiți marginile împreună pentru a sigila.
Ungeți blaturile de aluat uniform cu 1 lingură 2% lapte; se presară uniform cu zahăr granulat.
Coaceți la 400 timp de 17 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați chipsurile și 2 lingurițe 2% lapte într-un castron mic și cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți ciocolată topită peste empanaditas.