Empanadas Cu Ciuperci Sherried

Empanadas Cu Ciuperci Sherried
Rețeta Empanadas de ciuperci Sherried ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 37 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 457 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați untul, firimiturile de pâine, spălarea ouălor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Empanadas Cu Ciuperci Sherried, Supă De Ciuperci Sherried, și Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie grea de 12 inci setată la foc moderat scăzut, gătiți ceapa în unt, amestecând ocazional, până se înmoaie. Se amestecă ciupercile și ardeii grași și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până când ciupercile lichide se degajă și amestecul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați șuncă și Sherry și gătiți, amestecând, până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Într-un castron amestecați împreună amestecul de ciuperci, pătrunjelul și firimiturile de pâine. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se răcește, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți 1 foaie de patiserie într-un dreptunghi de 14 x 10 inci. Înjumătățiți dreptunghiul pe lungime cu un cuțit lung ascuțit și întindeți aproximativ jumătate din umplutura de ciuperci pe 1 jumătate, lăsând o margine de 1 inch în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Periați marginile de patiserie cu ciuperci cu puțină spălare de ouă și puneți restul de patiserie pe jumătate deasupra umpluturii. Sertizați marginile aluatului împreună cu dinții furcii și tăiați mai multe fante în empanada cu un cuțit ascuțit mic. Transferați cu grijă empanada cu 2 spatule pe o foaie mare de copt, lăsând loc pentru a doua empanada și periați cu puțină spălare de ouă rămasă. Faceți o altă empanada în același mod cu foaia de patiserie rămasă, umplutura și spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Puneți empanadas în mijlocul cuptorului și reduceți temperatura la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Coaceți empanadele până devin aurii, aproximativ 35 de minute. Empanadele pot fi făcute cu 1 zi înainte, răcite complet pe un suport și răcite, învelite în folie. Reîncălziți empanadele, neacoperite, pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit la 375 grade F până la cald, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Cu un cuțit zimțat tăiat empanadas în felii de 3/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
10
Sugestii De Vin: Manzanilla Uscată; Regiunea Jerez Cava Spaniolă (Vin Spumant) Vinăria Montecillo Rioja
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavaCava
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista