Edamame-Wontons Umplute
Edamame-umplute Wontons ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje wonton, ulei de susan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Edamame Wontons, Wontons Umplute Cu Brânză Cremă De Slănină, și Wontons crocanți fierbinți umpluți cu ciocolată și banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiurile de susan și canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul și se fierbe timp de 10 secunde până se parfumează.
Adăugați edamame congelat și gătiți până când sunt fragede și încep să se rumenească, 5 până la 7 minute. Odată rumenit, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute.
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o foaie de copt.
Odată ce edamame s-au răcit ușor, puneți-le într-un blender împreună cu ceapa verde, sosul hoisin și sosul de soia. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Pentru a face wontons: separați și așezați ambalajele wonton pe suprafața de lucru. Puneți aproximativ 1 lingură de umplutură edamame pe centrul fiecărui ambalaj. Folosiți degetul sau o perie de patiserie pentru a umezi ușor marginile ambalajelor wonton cu apă. Îndoiți un colț al ambalajului peste umplutură pe colțul opus pentru a forma un triunghi. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Așezați pe foaia de copt pregătită și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Se presară uniform cu sarea.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când triunghiurile sunt crocante și maronii aurii, 12 până la 14 minute.