Edamame-Wontons Umplute

Edamame-Wontons Umplute
Edamame-umplute Wontons ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje wonton, ulei de susan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Edamame Wontons, Wontons Umplute Cu Brânză Cremă De Slănină, și Wontons crocanți fierbinți umpluți cu ciocolată și banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiurile de susan și canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul și se fierbe timp de 10 secunde până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați edamame congelat și gătiți până când sunt fragede și încep să se rumenească, 5 până la 7 minute. Odată rumenit, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Odată ce edamame s-au răcit ușor, puneți-le într-un blender împreună cu ceapa verde, sosul hoisin și sosul de soia. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru a face wontons: separați și așezați ambalajele wonton pe suprafața de lucru. Puneți aproximativ 1 lingură de umplutură edamame pe centrul fiecărui ambalaj. Folosiți degetul sau o perie de patiserie pentru a umezi ușor marginile ambalajelor wonton cu apă. Îndoiți un colț al ambalajului peste umplutură pe colțul opus pentru a forma un triunghi. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Așezați pe foaia de copt pregătită și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Se presară uniform cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când triunghiurile sunt crocante și maronii aurii, 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții28
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista