Dulceata De Craciun

Dulceata De Craciun
Gemul de Crăciun ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție conține 90 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 96. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un condiment foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, cireșe, suc de lămâie și cuișoare măcinate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Dulceata De Craciun, Dulceata De Craciun, și Dulceata De Craciun.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați cireșele, ananasul și zmeura. Se amestecă zahărul, sucurile, scorțișoara, cuișoarele și untul. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând continuu. Se amestecă pectina. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
PectinăPectină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma. Îndepărtați cu grijă amestecul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând 1/4-in. headspace.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
3
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 5 minute într-un recipient cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ferrari Perle cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
OcaziiCrăciun
Revista