Dulce și picant asiatice nuci
Nucile asiatice dulci și picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sare de mare, sos de soia, pudră de wasabi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Nuci de bar dulci și picante, Nuci Dulci Și Picante, și Nuci dulci și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă 1/2 linguriță pulbere de wasabi.
Adăugați nuci; aruncați bine pentru a acoperi.
Se întinde într-un singur strat pe o tigaie tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 250 timp de 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Combinați restul de 1/2 linguriță de pudră de wasabi și nori furikake într-un castron mic.
Scoateți nucile din cuptor; presărați imediat amestecul de condimente peste nucile fierbinți.
Lăsați să stea 2 ore să se răcească și să se usuce.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.