Dulce De Leche baruri
Dulce De Leche baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, bucăți de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Dulce De Leche Gooey baruri, și Dulce De Leche Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați făina, ovăzul, zahărul brun și sarea. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați în unt până când amestecul este sfărâmicios. Apăsați 3/4 din amestec în tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Coaceți 10 minute. Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți dulce de leche la foc mic 2 până la 4 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie ușor.
Întindeți dulce de leche peste crusta parțial coaptă.
Presărați uniform cu bucăți de caramel și amestecul de firimituri rămas.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 15 minute.
Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi barele. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri.