Prăjitură ușoară Root Beer Float
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, prajitura cu rădăcină cu bere Easy Root Float poate fi o rețetă remarcabilă fără lactate de încercat. Acest desert are 173 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 17 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți ulei de canolan, amestec de prăjituri, bere rădăcină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Cu un scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Root Beer Float Cake, Root Beer Float Cake și Root Beer Float Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; bate la mare timp de 2 minute.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un grătar.
Într-un castron mic, bate ingredientele pentru glazură până se formează vârfuri tari. Tort de îngheț. Chill.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.