Dublu-Spaghetti Squash

Dublu-Spaghetti Squash
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii cu spaghete duble. Această rețetă servește 4. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 245 calorii. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de spaghete, sare de usturoi, margarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curat Mănâncă Creveți Și Sparanghel Spaghete Squash Spaghete, Spaghete Pesto cu roșii duble cu tăiței de dovlecei, și Tocană Dublă De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 de suc de fructe de tip F. Pierce cu furculiță; se pune într-un vas de copt pătrat uns, 8x8x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Gatiti si scurgeti spaghetele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
4
Tăiați dovleceii pe lungime în jumătate; îndepărtați semințele și fibrele. Rezervați o jumătate pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
5
Îndepărtați șuvițele asemănătoare spaghetelor cu 2 furculițe. Aruncați dovleceii, spaghetele și ingredientele rămase. Întoarceți amestecul de spaghete în coaja de dovlecei pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
Suc De FructeSuc De Fructe
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista