Dovlecei umpluți de bucătăria lui Campbell
Dovleceii umpluți de bucătăria Campbell ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 358 calorii. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de frunze de oregano, orez brun de gătit rapid, vinete pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Campbell ' s Kitchen baie caldă de spanac, Burgeri de curcan de la Campbell ' s Kitchen, și Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Folosind un baller de pepene galben, scoateți pulpa din fiecare jumătate de dovlecel, lăsând o coajă groasă de 1/8 inci. Tăiați pulpa și rezervați cojile de dovlecel.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovul și pulpa de dovlecel și gătiți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional. Se amestecă orezul și 1 cană de sos și se gătește până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Puneți amestecul de legume în cojile de dovlecel.
Așezați cojile umplute într-un vas de copt superficial de 2 litri. Se acoperă cu sosul rămas.
Se presară oregano și brânză.
Coaceți la 400 de grade F timp de 30 de minute sau până când cojile de dovlecel sunt fragede.