Dovlecei Parmezan Chipsuri
Această rețetă servește 4. O porție conține 95 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1408 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână sare, firimituri de pâine, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chipsuri De Dovlecei Parmezan, Dovlecei Parmezan Chipsuri, și Chipsuri De Dovlecei Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit.
Feliați dovlecelul în runde groase de 1/4 inci. Într-un castron mediu, aruncați dovlecelul cu uleiul. Într-un castron mic, combinați parmezanul, firimiturile de pâine, sarea și câteva ture de piper. Scufundați fiecare rundă în amestecul de parmezan, acoperindu-l uniform pe ambele părți, apăsând acoperirea pentru a se lipi și așezați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Coaceți rundele de dovlecel până se rumenesc și crocante, 25 până la 30 de minute.