Dovlecei la cuptor umpluți cu miel condimentat și sos de roșii

Dovleceii la cuptor umpluți cu miel condimentat și sos de roșii este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, piper cayenne măcinat, roșii g conserve și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 98 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 96%. Rețete similare includ ardei umpluți cu miel în sos de roșii condimentat, Gozleme de miel și feta condimentate cu sos special de roșii, și Vinete la cuptor umplute cu dovleac fript, feta și nucă cu dovlecei bătuți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Faceți sosul de roșii într-o tigaie medie încălzind uleiul și prăjind usturoiul timp de 2-3 minute până se înmoaie, apoi adăugând condimentele și prăjind încă 1 min.
Se toarnă roșiile și zahărul și se fierbe cu o jumătate de cutie de apă timp de 20 de minute, până se îngroașă. Sezon.
Între timp, scoateți și aruncați o parte din carnea dovleceilor și așezați-le în 1 tăvi mari sau 2 mici de prăjire, stropiți cu uleiul și coaceți timp de 15 minute până devin aurii și se înmoaie ușor.
Pentru umplutură, amestecați mielul cu condimentele și puțină sare. Încercați să nu-l zdrobiți prea mult, în schimb amestecați-l ușor cu mâinile până când sunt combinate. Când dovleceii sunt gata, îngrămădiți mielul în cavități și stropiți pe Sos.
Coaceți timp de 15-20 de minute până când sosul clocotește. Se acoperă cu coriandrul și se servește.