Dovlecei De Iarnă Prăjiți
Dovleceii prăjiți de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 305 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, melasă nesulfurată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei De Iarnă Prăjiți, Dovlecei De Iarnă Prăjiți Cu Ghimbir, și Dovlecei De Iarnă Prăjiți Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Cojiți dovlecelul cu un cojitor de legume. Înjumătățiți pe lungime, aruncați semințele, apoi tăiați în zaruri de 1 inch.
Așezați într-un castron mare.
Încălziți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Când untul încetează să spumă și a devenit maro deschis, trageți tigaia de pe foc și adăugați imediat salvie, rozmarin, zahăr, oțet (stați înapoi pentru a nu se împrăștia) și melasă.
Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă la foc mediu-mic timp de 1 până la 2 minute pentru a contopi aromele. Condimentează cu un vârf de sare și piper.
Se toarnă amestecul de oțet peste dovlecel și se aruncă bine, apoi se transferă într-o foaie de copt grea sau într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține dovlecelul într-un singur strat.
Se introduce la cuptor și se prăjește, aruncând cel puțin o dată, până când este foarte fraged și caramelizat, aproximativ 1 oră. Puneți deoparte până când este suficient de rece pentru a manipula, dar încă cald, astfel încât lichidele să fie curgătoare.
Lucrând în loturi, dacă este necesar, transferați dovlecelul cald și toate lichidele de gătit într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Utilizați imediat sau refrigerați până la 5 zile sau congelați până la 2 luni.