Dovleac umplut cu budincă de pâine cu afine și stafide
Dovleac umplute cu budinca de paine de afine-stafide ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, pâine de stafide, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Stafide De Dovleac-Budincă De Pâine, Budincă de pâine cu scorțișoară cu sos de afine-stafide, și budincă de pâine de dovleac cu sirop de stafide cu rom de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați partea superioară a dovleacului, rezervând capacul cu tulpină. Scoateți semințele de dovleac și pulpa și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Dovleac
2
Periați interiorul cojii de dovleac cu 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Unt
3
Se presară cu 1 lingură de zahăr. Sus cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
4
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Periați interiorul cojii de dovleac coapte cu 1 lingură de unt; se presară cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Unt
Zahăr
6
Se amestecă împreună ouă și următoarele 6 ingrediente; lingura budinca amestec într-o tigaie ușor unsă pătrat de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți dovleacul și budinca de pâine la 350 timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați dovleacul să se răcească; lingurați budinca de pâine uniform în coaja de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Pâine
9
Se servește cu sos de lămâie-vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Lămâie
Sos
10
Notă: pentru porții individuale, înlocuiți 12 (1/2 lire) dovleci. Scoateți semințele și pulpa; presărați fiecare coajă de dovleac cu 1 linguriță de unt și 1 linguriță de zahăr și coaceți cu budinca de pâine. (Nu pre-coaceți ca în cazul dovleacului mai mare.) Lingurați budinca de pâine uniform în coji de dovleac coapte.