Dovleac prăjit savuros
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Savory Roasted Butternut Squash. Această rețetă face 6 porții cu 130 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de dovleac, piper măcinat, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82% . Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Dovlecei sărati , Dovlecei sărati și Budincă de pâine sărate cu dovlecei .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Amestecați dovleceii, uleiul de măsline, cimbru, piper negru și sare într-un castron mare, până când se îmbină uniform.
Întindeți amestecul într-o tavă mare de copt într-un strat uniform; acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute; îndepărtați folia și adăugați jumătate de brânză Romano.
Presărați brânză rămasă deasupra. Reveniți la cuptor, descoperit și continuați să coaceți până când sunt fragezi și aurii, încă aproximativ 20 de minute.