Doamna White ' s Treacle Pie
Doamna White ' s melasă plăcintă este o fără lactate desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 626 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Melasă Americană, Melasă Tarte : așa cum se vede pe CTV, și Melasă lipicioasă-șuncă glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/8in/3mm și folosiți-o pentru a alinia o formă de plăcintă de 8in/20cm. Tăiați orice patiserie care depășește și răciți timp de 20 de minute. Rezervați garniturile de patiserie pentru blat.
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F / 200 buc. C.
Introduceți o tavă de copt în cuptor pentru a se încălzi.
Puneți siropul auriu într-o cratiță și încălziți.
Se ia de pe foc și se amestecă pesmetul, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Întindeți amestecul uniform în cutia de patiserie.
Întindeți garniturile rezervate și tăiați-le în 10-12 benzi.Răsuciți benzile în spirale și apoi așezați jumătate din ele peste umplutura plăcintei. Aranjați benzile rămase în unghi drept față de primele benzi pentru a forma o rețea. Apăsați capetele benzilor pe marginea carcasei de patiserie.
Așezați plăcinta pe foaia de copt fierbinte și coaceți timp de 10 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 375 de grade F / 190 de grade C și coaceți încă 15 minute.
Se servește cald cu cremă.