Distrus Pinto fasole este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, fasole pinto, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Cel mai bun darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune, Fasole Pinto, și Fasole Pinto Salsa.
Instrucțiuni
1
Saut ceapa tocata in ulei de masline fierbinte intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați usturoi tocat, și saut 1 minut. Se amestecă sosul de roșii și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Sos De Roșii
3
Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 8 minute.
4
Amestecați amestecul de fasole cu un tocător de cartofi până se îngroașă, lăsând câteva fasole întregi.