Dip De Ton Afumat

Dip De Ton Afumat
Dip ton afumat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1122 calorii, 63G de proteine, și 92g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de două sos de piper, pudră de usturoi, fum lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Dip De Ton Afumat, Dip De Ton Afumat, și Tunan și burgeri de midii Afumați.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista