Dip de legume prăjite cu chipsuri de Pita coapte
Dip de legume prăjite cu chipsuri pita coapte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 39 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, dovlecei de vară, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Dip de vinete prăjite cu chipsuri de Pita condimentate, Sandviș Pita Cu Legume Prăjite, și Pita De Legume Prăjite Cu Pansament Feta Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.împărțiți fiecare pâine pita în jurul marginii cu cuțitul pentru a face 2 runde. Periați ușor uleiul peste rundele de pita.
Se presară busuioc și brânză.
Tăiați fiecare rundă în 8 pene.
Așezați într-un singur strat în 2 tigăi de 15x10x1 inci sau pe foi de prăjituri.
Coaceți descoperit 6 până la 8 minute sau până când este maro deschis și crocant. Se răcește ușor (chipsurile vor continua să fie crocante pe măsură ce se răcesc).
Se servește cald sau rece. (Chipsurile de Pita pot fi păstrate bine acoperite până la 3 săptămâni la temperatura camerei.)
Creșteți temperatura cuptorului la 204°.
Întindeți dovleceii, dovleceii galbeni, ardeiul gras, ceapa și usturoiul într-o tigaie unsă de 15x10x1 inci. Pulverizați legumele cu spray de gătit.
Se presară sare și piper roșu.
Coaceți aproximativ 30 de minute, întorcând legumele o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor.
În blender sau robot de bucătărie, așezați legumele. Acoperiți și amestecați la viteză mare aproximativ 1 minut, oprind blenderul ocazional pentru a răzui părțile laterale, până la omogenizare.
Serviți dip imediat sau refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire.
Se servește cu chipsuri de pita.