Dip De Fasole Prăjită

Dip De Fasole Prăjită
Rețeta prăjită Dip fasole piper poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 34 calorii. Această rețetă servește 18. Un amestec de fasole, piper condimentat, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Piper prăjit și baie de fasole, Fasole albă și ardei roșu prăjit, și Ardei roșu prăjit și baie de fasole Cannellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron. Se da la frigider pana se serveste.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții18
Scor De Sănătate8
Revista