Dip De Fasole Neagră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Black Bean Dip. Această rețetă servește 32. O porție conține 110 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardei iute, ceapă, usturoi și fasole în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză medie-mare până aproape netedă.
Se amestecă amestecul într-un castron mic. Se amestecă iaurtul, chimenul și sarea. Acoperiți și refrigerați până la răcire sau încălziți în 1 cratiță de 1/2 litru la foc mediu, amestecând frecvent, până când este fierbinte.
Se servește cu chipsuri de tortilla.