Dip de crab cu spanac și anghinare
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete pescatariene în cutia dvs. de rețete, Dip de crab cu spanac și anghinare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 20 de porții cu 199 de calorii, 5 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați unt, nucșoară măcinată, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Încercați Dip de anghinare cu crab fierbinte, dip de crab fierbinte, spanac și anghinare și uimitor dip de crab cu anghinare și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 350 de grade F. Unge ușor o caserolă de 1 litru.
Se încălzește untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Se amestecă făina și usturoiul. Se amestecă treptat laptele. Gatiti si amestecati 5 minute sau pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Amestecați brânza, nucșoara și piperul negru în cratiță. Gatiti si amestecati pana cand branza se topeste. Se amestecă ușor carnea de crab. Turnați amestecul de crabi în caserolă.
Coaceți 20 de minute sau până când blatul se rumenește ușor.
Serviți cu biscuiți pentru înmuiere.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Eighteen Miles Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.