Dip de crab cu spanac și anghinare

Dip de crab cu spanac și anghinare
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete pescatariene în cutia dvs. de rețete, Dip de crab cu spanac și anghinare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 20 de porții cu 199 de calorii, 5 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați unt, nucșoară măcinată, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Încercați Dip de anghinare cu crab fierbinte, dip de crab fierbinte, spanac și anghinare și uimitor dip de crab cu anghinare și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încinge cuptorul la 350 de grade F. Unge ușor o caserolă de 1 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se încălzește untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Se amestecă făina și usturoiul. Se amestecă treptat laptele. Gatiti si amestecati 5 minute sau pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Amestecați brânza, nucșoara și piperul negru în cratiță. Gatiti si amestecati pana cand branza se topeste. Se amestecă ușor carnea de crab. Turnați amestecul de crabi în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
CrabiCrabi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Coaceți 20 de minute sau până când blatul se rumenește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți cu biscuiți pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Eighteen Miles Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Optsprezece Miles Chardonnay
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista