Dip De Ciuperci De Pădure
Pădurea de ciuperci este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 64 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, sare, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Cupe De Patiserie Cu Ciuperci De Pădure, Cappuccino De Pădure Cu Crustade De Ciuperci De Vită, și Het Paa Naam Tok (salată de ciuperci de pădure în stil Isaan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din ciuperci într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă mărunt. Puneți ciupercile tocate într-o tigaie mare.
Așezați ciupercile rămase și usturoiul în procesor și procesați până se toacă fin. Puneți amestecul de ciuperci în tigaie; adăugați vin și cimbru. Gatiti la foc mediu-mare timp de 10 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Se presară amestecul cu făină și se amestecă bine. Se amestecă crema de brânză, sucul de lămâie, sarea și piperul; gatiti 1 minut. Lingura într-un castron de servire; se acoperă și se răcește.
Se amestecă gouda, smântâna și pătrunjelul.
Presărați cu blaturi de ceapă verde, dacă doriți. Acoperiți și răciți.