Dip de ceapă caramelizată servit cu chipsuri de Pita

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că dați o încercare de ceapă caramelizată servită cu chipsuri de Pita. Această rețetă face 10 porții cu 631 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de măsline virgin carlini exra, sarea iodată stonemill essentials, condimentul stonemill essentials și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri de Pita la cuptor cu baie de trei ceapă carbonizată, Dip de ceapă caramelizată cu chipsuri de pita coriandru-usturoi, și Dip de ceapă caramelizată cu chipsuri de pita coriandru-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se caramelizează 20-30 de minute la foc mediu, amestecând frecvent. Dacă tigaia devine prea uscată sau maro, adăugați 1 lingură de apă pentru a deglaza tigaia. Odată ce sunt maronii aurii, adăugați vinul și gătiți până se reduc. Se răcește la frigider timp de 10 minute.
Combinați condimentele italiene, fulgii de pătrunjel, praful de usturoi, sarea, piperul, smântâna, maioneza și brânza albastră se sfărâmă într-un bol de amestecare.
Adăugați ceapa, amestecați până se omogenizează bine.
Se servește cu chipsuri de pita.