Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de anghinare florentină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 819 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână spanac, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.
Instrucțiuni
1
Scurgeți spanacul; apăsați între straturi de prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Combinați spanacul, inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente într-un bol, amestecând bine. Puneți o lingură într-un vas de copt de 11" x 7" ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Combinați pesmetul și untul; presărați peste amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Spanac
Unt
4
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Serviți cu biscuiți asortați, chipsuri de bagel sau bețișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Bagel
Pentru Legare
6
Notă: pentru a obține 1 1/2 căni de pesmet francez, rupeți o bucată de baghetă. Pulsați într-un robot de bucătărie până când se formează firimituri grosiere. Măsurați firimiturile, rupeți o altă bucată și repetați procedura până obțineți 1 1/2 căni.