Deviled Crabmeat Răspândit
Deviled Crabmeat răspândirea este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,06 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muștar gri poupon dijon și / sau piper, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Răspândirea Cărnii De Crab Fierbinte, Răspândire Stratificată De Carne De Crab, și Deviled-Răspândirea Ouălor.
Instrucțiuni
Se amestecă maiaua, muștarul, sucul de lămâie și sosul de ardei iute într-un castron mediu.
Adăugați carne de crab, ardei și ceapă; se amestecă ușor. Acoperă.
Se dă la frigider cel puțin 1 oră sau până se răcește.
Serviți cu legume proaspete tăiate și / sau biscuiții preferați. Păstrați resturile întinse la frigider.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.