Deserturi cu afine înghețate
Reteta Frosty Cranberry Dessert se poate face in aproximativ 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 261 de calorii, 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Dacă aveți la îndemână banane, bucăți de ananas de mărimea unei cani, sos de afine cu fructe întregi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ salată de afine înghețată, plăcintă cu afine înghețată și cupe de salată de afine înghețate.
Instrucțiuni
Pune ananasul într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Se toarnă într-un castron mic; se amestecă sosul de afine și banana. Îndoiți toppingul bătut.
Cu lingura în trei de 4 inci. tigăi tubulare acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și congelați timp de 4 ore sau până când sunt fermi. Chiar înainte de servire, se desface pe farfurii de desert.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Desertul congelat funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "