Desert De Înghețată Fudge

Desert De Înghețată Fudge
Desertul de înghețată Fudge ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 15. O porție conține 643 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați înghețata vanillan, amestecul de prăjituri cu ciocolată fudge, prăjiturile sandwich cu ciocolată umplute cu cremă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Desert De Înghețată Cu Fudge Fierbinte, Desert De Înghețată Fudge, și Desert De Înghețată Mocha-Fudge.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Căptușiți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu folie, lăsând folia deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei. Ungeți sau pulverizați numai partea inferioară a foliei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, untul și ouăle cu lingura până se omogenizează (aluatul va fi foarte gros). Folosind degetele unse, răspândirea sau pat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 18 până la 21 de minute sau până când suprafața pare uscată și nu mai este strălucitoare. Rulați cuțitul în jurul părții tortului pentru a slăbi. Se răcește complet în tigaie, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți toppingul de fudge încălzit peste tort; se presară cu 1 cană de fursecuri tocate. Congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți înghețata peste fursecuri. Acoperiți și congelați cel puțin 4 ore sau peste noapte până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu restul de 1 cană de fursecuri tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
7
Lăsați să stea cu 15 până la 20 de minute înainte de servire. Pentru o tăiere mai ușoară, scoateți din tigaie, folosind folie pentru a ridica. A se păstra acoperit în congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista