Ou fiert cu orez picant
Oul fiert cu orez picant este un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian micul dejun. Această rețetă face 1 porții cu 205 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ou, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană picantă de mic dejun (cu oul poșat perfect), Cod fiert și ou peste orez, și Supă Miso Cu Orez Și Ou Pocat.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă. Se prăjește ceapa și piperul timp de 5-8 minute până se înmoaie și începe să se rumenească. Sfat în orez, mazăre congelată, pudră de curry și 200 ml apă, amestecați bine, apoi fierbeți ușor timp de 10 minute.
Aduceți o tigaie mică cu apă la fiert și, când orezul este aproape gata, braconați oul (vezi p50 pentru câteva sfaturi grozave despre braconajul ouălor).
Serviți oul deasupra orezului picant.