Marshmallows De Ciocolată-Malț

Marshmallows De Ciocolată-Malț
Ciocolata-Malt bezele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 64. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, pudră de cacao, gelatină pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 179 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marshmallows Cu Malț De Ciocolată, Ciocolata Malt Budinca Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfecțiune, și Cupcakes de malț de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahăr de cofetari, eliminând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună pudra de cacao, laptele praf malț, 3 linguri sirop de porumb și 1 lingură apă fierbinte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte ZdrobitFrisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte Zdrobit
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți 1/2 cană de apă în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Presărați gelatina în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
6
Într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați zahărul granulat, ceașca rămasă de sirop de porumb, sare și 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se pune la foc moderat și se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul. Puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor căldura dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa cu bile moi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea scurt până când bulele se disipează ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Elixir GElixir G
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Lucrând rapid, scoateți aproximativ o treime din marshmallow (va fi foarte lipicios), adăugați-l la amestecul de ciocolată-malț și pliați până se încorporează complet. Reveniți la mixer și bateți până se încorporează complet, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
MalțMalț
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Lăsați să stea, neacoperit la temperatura camerei, până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Pudrați o tăietură cu zahăr de cofetari. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr de cofetari pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
15
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows mai mari, tăiați longitudinal în 6 benzi, apoi transversal în șesimi, pentru a forma un total de 36 de pătrate.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces. Faceți înainte: Marshmallows pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista