Coaste De Porc Fierte Cu Soia Portocalie

Coaste De Porc Fierte Cu Soia Portocalie
Coaste de porc fierte cu soia portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 631 calorii, 61G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți coaste de porc, zahăr, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 62 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este mare. Încercați Coaste scurte fierte cu bere cu o Gremolata portocalie, Coaste de porc fierte cu Castane, și Coaste De Porc Fierte La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați coaste uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
SareSare
3
Aduceți sucul de portocale, sosul de soia, zahărul, ghimbirul, usturoiul și piperul la fiert în tigaie la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Adăugați coaste în 1 strat folosind clești, întorcându-vă pentru a acoperi și acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Fierbeți coastele la cuptor până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 ore. (Dacă faceți înainte, consultați nota bucătarilor, mai jos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Reduceți temperatura cuptorului la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Transferați coastele într-un vas de copt, aranjându-le în 1 strat și păstrați-le calde în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Degresați grăsimea din lichidul de gătit, dacă doriți, apoi faceți glazură fierbând lichid, neacoperit, amestecând ocazional, până când este siropos și redus la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Periați glazura generos pe coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CoasteCoaste
1
Coastele pot fi fierte cu 5 zile înainte și răcite complet în lichid de gătit, neacoperite, apoi răcite, acoperindu-le odată ce sunt complet reci. Pentru a reîncălzi, setați tigaia cu coaste și lichidul de gătit la foc moderat, acoperit cu folie. Se fierbe la foc mic, acoperit, întorcându-se o dată, până când sunt încălzite, aproximativ 15 minute, apoi se transferă coastele într-un vas de copt și se păstrează la cald. Faceți glazura conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista