Desert cu fructe de pădure

Desert cu fructe de pădure
Desertul Gingersnap Berry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 424 de calorii. Pentru 1,66 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de vanilie, unt, fursecuri cu ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce nu este atât de uimitor. Desertul Gingersnap-Pumpkin, Gingersnap Pumpkin Dessert și Triple Berry Gingersnap & Granola Iaurt Parfait sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați firimiturile de ghimbir, firimiturile de napolitană, nucile și untul. Apăsați pe partea inferioară și 1-1/2 inchi în sus pe părțile laterale ale unui 6-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Coaceți la 375° timp de 5-7 minute sau până când crusta se întărește. Se răcește pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Intr-un castron mic, bate crema de branza si zaharul pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Adăugați vanilie. Întindeți cu grijă aproximativ 1/3 cană peste crustă. Acoperiți cu jumătate de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
5
Ungeți cu aproximativ 1/3 cană amestec de brânză cremă. Acoperiți cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Se unge cu amestecul de cremă de brânză rămas. Aranjați afinele rămase deasupra. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Biscuiții Gingersnap pot fi combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Caves Caves Roger Goulart Gran Reserva cu 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista