Decadența Ciocolatei

Decadența Ciocolatei
Decadența ciocolatei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 262 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, chipsuri de ciocolată semidulce, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Decadența Ciocolatei, Decadența Ciocolatei, și Decadența Ciocolatei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți ușor 4 (2 uncii) ramekins cu spray de gătit și presărați 3/4 linguriță de zahăr în fiecare dintre ramekins, agitând și întorcându-se pentru a acoperi. Puneți deoparte ramekinele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, lapte și cacao într-o cratiță mică, amestecând bine cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti 30 de secunde sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc; se adaugă untul și 1/2 uncie de ciocolată neîndulcită. Se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Amestec de ciocolată rece 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
CiocolataCiocolata
UntUnt
5
Adăugați făină, vanilie, sare și albuș de ou în amestecul de ciocolată, amestecând cu un tel doar până se omogenizează. Puneți 2 linguri de amestec de ciocolată în fiecare ramekin pregătit și acoperiți fiecare cu 2 lingurițe de chipsuri de ciocolată. Împărțiți amestecul de ciocolată rămas uniform între ramekine, răspândind pentru a acoperi chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când abia se fixează. Se răcește timp de 10 minute. Inversați pe farfurii de desert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista