Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căpșuni parfumate cu lavandă cu cremă de miere. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, iaurt, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Miere De Lavandă Înghețată, Miere De Lavandă Înghețată, și Miere De Lavandă Înghețată.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mică; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Se strecoară siropul printr-o sită într-un castron mic; aruncați solidele. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Presărați gelatină peste 1 lingură de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea 1 minut sau până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
5
Combinați mierea, amidonul de porumb, sarea și gălbenușurile de ou într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 2 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Tigaie
7
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de gelatină, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
8
Se toarnă amestecul de lapte într-un castron; se amestecă ocazional până se răcește, dar nu se fixează (aproximativ 20 de minute). Se amestecă iaurtul. Lingură 1/4 cană amestec de iaurt în fiecare dintre cele 8 pahare sau boluri de desert. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Completați fiecare porție cu 1/4 cană de căpșuni și stropiți cu 2 lingurițe de sirop.