Căpșuni parfumate cu lavandă cu cremă de miere

Căpșuni parfumate cu lavandă cu cremă de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căpșuni parfumate cu lavandă cu cremă de miere. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, iaurt, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Miere De Lavandă Înghețată, Miere De Lavandă Înghețată, și Miere De Lavandă Înghețată.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mică; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Se strecoară siropul printr-o sită într-un castron mic; aruncați solidele. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Presărați gelatină peste 1 lingură de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 1 minut sau până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
5
Combinați mierea, amidonul de porumb, sarea și gălbenușurile de ou într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 2 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de gelatină, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
8
Se toarnă amestecul de lapte într-un castron; se amestecă ocazional până se răcește, dar nu se fixează (aproximativ 20 de minute). Se amestecă iaurtul. Lingură 1/4 cană amestec de iaurt în fiecare dintre cele 8 pahare sau boluri de desert. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Completați fiecare porție cu 1/4 cană de căpșuni și stropiți cu 2 lingurițe de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
SiropSirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista