Căpșuni Iaurt Fleac

Căpșuni Iaurt Fleac
Rețeta de iaurt de căpșuni este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de topping biciuit, iaurt de vanilie, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Iaurt și granola fleac, Iaurt Fleac – Un Desert Fals, și Brownie și iaurt ciocolată fleac.

Instrucțiuni

1
Puneți cuburi de tort într-un 2-qt. castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați iaurtul și 3/4 cană topping biciuit; lingură peste tort. Se acoperă cu căpșunile și restul de topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3
Se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista