Căni de șuncă și cartofi dulci
Cupele de șuncă și cartofi dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți ou, tăiați cartofi dulci, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Căni De Mic Dejun Cu Piure De Cartofi Cu Șuncă, Cupe De Portocale Cu Cartofi Dulci, și Cupe De Cartofi Dulci Din Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti legumele conform instructiunilor pachetului; scurgeți și puneți deoparte. Într-un castron mare, bateți oul și 1 lingură de lapte. Se amestecă firimiturile de pâine și piperul; adăugați șuncă.
Într-un alt castron, mash cartofi dulci pana se omogenizeaza; răspândit pe partea de jos și în sus laturile de patru 10-oz. cupe de copt.
Așezați aproximativ 1/3 cană de amestec de șuncă în fiecare cană. Se acoperă cu legume.
Combinați supa și laptele rămas; lingura peste legume.
Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 40 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 și 8.