Potpie De Porc Cremoasă

Potpie De Porc Cremoasă
Potpie de porc cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 620 calorii, 27G de proteine, și 41G de grăsime. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de foietaj, unt, carne de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cremă De Pui Și Potpie De Porumb, Potpie De Porc, și Potpie cremoasă de pui și ciuperci cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat bulion și lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați carnea de porc, legumele, brânza, sarea și piperul condimentate; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți patiseria într-un 11-in. x 7-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Așezați peste amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Ungeți cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
6
Coaceți, neacoperit, la 425 de minute timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista