Cârnați În Brioșă
Cârnații în brioșă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de brioșă hermann-grima, gălbenușul de ou, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Sos De Brioșă Cu Cârnați, Spanac, fenicul și cârnați umpluți cu brioșă prăjită, și Brioche-umplutură de pere cu cârnați italieni și migdale.
Instrucțiuni
Rulați aluatul într - un dreptunghi de 11 x 8 inci.
Locul cârnați pe capătul scurt al aluatului; roll up jellyroll moda. Strângeți cusăturile și se termină împreună pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie unsă de 8 1/2 - x 4 1/2 - x 3 inci. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Combinați gălbenușul de ou și laptele; se amestecă bine. Periați ușor amestecul peste partea superioară a pâinii.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Scoateți pâinea din tigaie; se răcește pe grătar.