Câinele Millennium al lui Pink

Câinele Millennium al lui Pink
Pink Millennium Dog ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,63 USD pe porție. O porție conține 349 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ceapă la grătar, câine polonez jalapeno, guacamole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Pizza De Câine De Pasăre De Casă, Veggie Prăjită Hot Dog Hash, și Cupcakes Roz Cu Sare Și Piper Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ingredientele în ordinea dată pe un coc cald și moale de hot dog. Utilizați prudență atunci când mănâncă -- cuțit și furculiță recomandat!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog BunHot Dog Bun
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Riesling, Gewurztraminer, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru Hot Dog. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca beciurile de stepă Riesling uscat. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateUșor
Gata În29 m.
Porții1
Scor De Sănătate57
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista